Getoond: vacatures 1 - 10 van 17
MEDIALAAN wil met zijn merken maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen via eigen en externe initiatieven. Zo lanceerden VTM en Qmusic en Belfius in 2015 Rode Neuzen Dag. Heel Vlaanderen werd gemobiliseerd en dat resulteerde in een mooi ingezameld bedrag voor initiatieven voor jongeren met psychische problemen. Het gros van de inkomsten uit de actie 2016 is bedoeld voor ‘OverKop’: 5 huizen in Vlaanderen én een online platform waar jongeren terecht kunnen voor laagdrempelige hulp. De OverKop huizen hebben een vuurtorenfunctie, zodat jongeren weten waar ze naar toe kunnen als ze de weg even kwijt zijn of wanneer ze op zoek zijn naar een houvast. Het is een plek waar jongeren zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Waar ze altijd terecht kunnen voor warmte en steun, gratis en zonder afspraak. Elk huis wordt uitgebouwd in samenwerking met een bestaande organisatie. Naast de fysieke plaatsen is er ook een online OverKop-platform met betrouwbare en begrijpelijke informatie over gevoelens en hulpverlening. Meer info op www.overkop.be en www.rodeneuzendag.be
MEDIALAAN is het moederhuis van de merken VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTMKZOOM, KADET, Stievie FREE, Qmusic, Joe, Mobile Vikings en JIM Mobile. MEDIALAAN is een wereld waar talent en ideeën elkaar versterken. Onze baseline ‘maak het mee’ geldt voor kijkers en luisteraars die onze merken beleven, medewerkers die onze merken letterlijk mee maken en alle mogelijke partners die betrokken zijn bij ons verhaal.
Als Webredacteur VTM Koken maak je deel uit van het online redactieteam. Binnen deze dienst ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkeling, uitbouw en onderhoud van de VTM Koken-site, app en bijhorende social media. Je bent dedicated verantwoordelijk voor ons culinair merk en dat draag je ook uit.
Als Webredacteur VTM maak je deel uit van het online redactieteam en rapporteer je aan de eindredacteur TV. Je bent verantwoordelijk voor het doortrekken en uitbreiden van de online beleving rond onze tv programma’s. Je bent dedicated verantwoordelijk voor VTM en dat draag je ook uit.
Bij Online Communicatie, het team dat waakt over alle digitale producten waar de eindgebruiker mee in contact komt bij MEDIALAAN, zoeken we een User Experience Designer.
Als Mediaplanner & Buyer kom je terecht in het Intern Mediabureau van Medialaan. Je krijgt de mogelijkheid om voor onze merken de mediaplannen strategisch uit te werken én aan te kopen. Je komt terecht in team van offline en online mediaspecialisten en rapporteert aan het hoofd van het Intern mediabureau. Voel jij je thuis in team dat zich steeds verder verdiept in het veranderende medialandschap waar digitale expertise vandaag cruciaal is en wil jij onze merken nog sterken maken dan bij jij de persoon die we zoeken.
Om ons studio team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven webdesigner.
Binnen het business applicaties team zijn we op zoek naar een functioneel analist om onze rangen te versterken. Het IT-applicatie team is onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en het onderhoud van de business applicaties als brugfunctie tussen de Business en de technische leveranciers & developers. We zoeken versterking om de commerciële applicaties van onze lineaire & digitale kanalen mee verder uit te bouwen.
Om aan onze digitale toekomst te bouwen zoeken we marketing talent met digitale expertise! Als Senior Digital Brand Manager VTM maak je deel uit van het Marketing team van MEDIALAAN en rapporteer je aan de MarComs Manager. Je bouwt mee aan het merk VTM en bent mee verantwoordelijk voor het merkbeheer, de communicatie en de groei in kijkgedrag op de digitale platformen van VTM (VTM.be, VTM app, VTM nieuws). Zo draagt je je steentje bij aan de uitdaging rond het digitale kijkgedrag. Daarnaast word je de rechterhand van de MarComs manager en ondersteun je haar in een aantal MARCOMS projecten breder dan je eigen job.
In deze rol maak je deel uit van het Marketing team van MEDIALAAN en rapporteer je aan de Senior Brand Manager VTM digital. Je bouwt mee aan het merk VTM en bent mee verantwoordelijk voor het merkbeheer, alle communicatie en de groei in kijkgedrag op de digitale platformen van VTM (VTM.be, VTM app, VTM nieuws) Je draagt zo je steentje bij aan de uitdaging rond het digitale kijkgedrag.